Sanningen...

Det rätta svaret är: 6. Jag har inte ramlat omkull på en buss i Stockholm. Här kommer historien bakom de andra:


1. Jag har rymt från mina föräldrar i Washington DC
Som barn var jag fruktansvärt envis (är nog iof det fortfarande), och nio år gammal var jag i Washington DC med familjen. Jag ville absolut gå tillbaka till en affär vi varit i, medan alla andra ville åka hem. Men nej, jag skulle verkligen titta på dom där målarfärggrejerna (det var speciella, rainbow color grejs :P). Så jag gcik iväg...själv... Men mamma och Pappa hann i fatt mig och allt slutade lyckligt.

2. Jag har varit magsjuk i New York
Taskig historia detta... Det var första gången vi var i NY, och sista kvällen blir jag magsjuk. Jag ligger och spyr hela natten, typ, och sen sover jag hela vägen hem i bilen... Är helt förvirrad dock när jag vaknar till en stund av att bilen står still och jag är helt själv, dock visar det sig att resten av familjen bara gått in i en affär för att köpa fika eller nåt.. jag somnar om.

3. Jag har försökt tälta på en cirka 2x2 meter stor sten/klippa i storm
Jag och min vän Anna var ute på deras land, och vi fick för oss att vi skulle tälta. Frågan var dock bara: VAR? Vad sägs om den där lilla klippan där? Och så blev det...nästan. Vi åkte de tre metrarna med båt (för lata för att gå runt genom vassen "landvägen")  fram och tillbaka med grejer, tills Annas mamma ser oss och skäller eftersom det är gott om stenar och hon var rädd att vi skulle gå på grund.  Så vi får trots allt börja springa den långa omvägen genom vassen. I gummistövlar och bikini lyckas vi till sist sätta upp allting. Då börjar det regna. Och blåsa, något enormt. Tältet håller på att blåsa bort! Så jag och Anna börjar lassa in stenar i tältet... Det funkar inte, allt blåser och rullar runt, och det regnar in. I ösregn packar vi ihop, slänger bort stenar, skyddar kuddar, böcker och sovsäckar från regnet och springer (fortfarande i bikini och gummistövlar) genom vassen flera gånger, allt detta medan hennes lillebror med kompis sitter i den varma bastun på bryggan och skrattar åt oss.

4. Jag har flugit av cykeln, landad på huvudet i ett dike, och fått operera bort fyra framtänder
När jag var fem var jag ute och cyklade med mamma. I en grusvägsnerförsbacke vänder jag mig om för att se vart hon är. Jag släpper tramporna, det går fortare och fortare, jag tappar all kontroll och kör ner i diket. Jag landar på huvudet, på munnen, och aj vad ont det gör! Det slutar med att jag får åka till sjukhuset och operera bort mina fyra skadade framtänder, och vår semester skjuts upp en vecka. Illa. Världens glugg hade jag ju sen också...

5. Jag har haft konsert i
Louis De Geer
Jepp, inte så mycket att säga om detta...


7. Jag har badat i en lagun på Island
Ja, när vi mellanlandade där på väg hem till Sverige en gång, så badade vi här, i Blå Lagunen. Jättehärligt, men vattnet var jättesalt så håret blev helt konstigt och stelt efteråt.

8. Jag har frivilligt badat med kläderna på utomhus fast jag egentligen hade badkläder med mig
Det var varmt, vi hade just åkt ur en volleybollturnering, och vi badade...med kläder på typ.. XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback