Amerikanska svenska fiskar

Som sagt är ju pappa i USA, och har fått med sig beställningar från hela familjen. Förutom böcker och skor står på min lista bla. Swedish Fish. Ironiskt nog så är amerikanska svenska fiskarna nästan godare än de som finns i sverige. Haha. Min storasyster har beställt en iPod, då de är billigare där än här. Det skulle jag med velat, egentligen, men trots prisskillnaden så ligger det över budget just nu, morr. Och min mp3 som typ har crashat. Suck. Hursomhelst så ä det lite komiskt, pappa suckar alltid över att han måste springa runt i massa affärer åt oss när han är där. Men vadå, hade han tagit med sig mig så hade jag kunnat göra det åt honom, så han får nästan skylla sig själv. Nu ska jag plugga, cheers :)

image556

Kommentarer
Postat av: Julia

Om du är sugen på en ny mp3, kolla in denna: http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/49136?opendocument&markID=40-12
Har bättre funktioner än en iPod och är billigare också! Tycker nästan den är snyggare, den är finare i verkligheten än på bilden. Finns med 1GB för 699 kr också. :)

Postat av: Cary

Aa, den var snygg.. Men den är bara 100 kr billigare än en iPod i usa... Still lite dyrt.. :/ Ska fundera på det :D

2007-10-14 @ 20:40:00
URL: http://lovelii.blogg.se
Postat av: Kajsa

Wahahahaah. Finns det verkligen sådant godis där? vad roeligt!

2007-10-28 @ 18:10:01
URL: http://aenigma.blogg
Postat av: Cary

Hahaha, ja det är rätt komiskt faktiskt. :D

2007-10-30 @ 13:12:09
URL: http://lovelii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback