Min absoluta favoritfilm genom tiderna.

Just Like Heaven. Och nej, det är inte Såsom i himmelen. Det är en Romantisk Komedi (of course), och den är så rolig att man på vissa ställen skrattar högt, men otroligt rörande så att man nästan börjar gråta i slutet... jag grät inte riktigt, men å andra sidan är det väldigt få filmer som får mig att gråta.

Jag kan se den flera kvällar i rad, jag tröttnar inte på den. Jag rekommenderar dig starkt att titta på trailern nedan, bara den får mig att skratta... Haha. Underbar film, trailern berättar mer om handlingen.




Dessutom är det superduktiga skådisar. Reese Witherspoon är ju aldrig fel, och hon är fulllkomligt lysande i filmen. Mark Ruffalo och de andra skådisarna gör också ett superbra jobb. Jag ser faktiskt inga brister i filmen, och skulle ge den 5poäng av 5 möjliga, om jag nu skulle sätta poäng på den...

Har ni sett den (om nio inte har det, se den) och i så fall, vad tyckte ni?

Home again...

Jag älskar att shoppa. Min dag med storasyster i Stockholm var helt underbar, och rakt igenom rolig. Ska lägga upp bilder på det jag köpte snart... Kan ju berätta att den här söta klänningen från Topshop fick följa med hem i alla fall.

70308-386

Lunch intogs i form av .... åh nej, jag har glömt vad det hette....Nåväl, det var pasta och sen en god sås med bacon och vitlök, samt sallad och riven ost. Mycket smarrigt, vi åt på Coppola caffé (det ska vara två f) i Gallerian. Sen fikade vi även på äkta amerikanska chocolate chip cookies, samt delade på en stor mumsig brownie. Perfekta och supergoda, nostalgitripp. Om man blundade och andades in dofterna kunde jag nästan befinna mig på ett amerikanskt mall igen... Nåväl, update med mer bilder och så kommer....
 
P.s. Inga ben brutna efter skidåkningen...önskar vi skulle åka till fjällen i år, men tyvärr inte. Bjuder på ett par underbara bild från när vi där sist.

     
Stugan i Ottsjö...väldigt mycket sol och väldigt mycket snö. Mys :)


Busy, busy...

Imorgon blir det skidåkning med famlijen (eller i alla fall delar av den, pappa är i Danmark på affärsresa, och något slags snökaos gör att de är väldigt försenade) i Storstenshöjden, strax utanför Örebro. Det ska bli mys, jag har längtat hela vintern efter att få åka skidor! Sen på Fredag åker jag och syster till Stockholm, och det ska bli jättekul. Vår/Sommar shopping 07, here I come. I vilket fall innebär det att jag inte lär sitta vid datorn på några dagar nu, för nu ska jag på allvar njuta av mitt sportlov. Nu ska jag läsa min bok till litteraturuppgiften i svenskan. Yay, over and out.

Och hur kan jag ha missat Megan Park?

Jag älskar kollektionen. Hur kan jag ha varit i New York och inte besökt en enda av återförsäljarna? It sucks, men som sagt, jag visste inte att hon fanns.. Modellerna, frisyrerna, bilderna, omgivningarna färgerna - kläderna. Det är den sortens kläder jag vill ha i sommar. Alla plaggen är dessutom gjorda för hand.
Och håret på modellerna (tex. bild 4) är det vackra svall jag längtar efter. Istället har jag muppigt, halvlångt, halvlockigt hår, som aldrig ser ut som det ska...well. Njut av de här UNDERBARA bilderna, I will.

70308-38570308-38470308-38370308-38270308-38170308-380

Over and out, sommarkänslor.

Kärlek alla människor!

70308-379

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, Andies 17-årsdag, Martinas 19-årsdag och Jules, Chip&Emms har konsert i Hörsalen. En späckad och mycket rolig dag ligger framför, och som sagt, Andie fyller ju år också ;)

Såhär (se bild) fin är vår skola efter att vi i NG-gruppen satt upp hjärtan på alla skåpen,  och att komma på 160 olika komplimanger (sen återanvände vi dem igen) var inte helt lätt. 320 skåp, resten av hjärtana går till lärare samt sitter runt om i skolan med diverse text på. Jess, för vi älskar vår skola. Nu ska jag käka glass och läsa en god bok... (What? Ja, jag vet vad klockan är :P)

Cary, cary over and out!

Torsdags

70308-376

Såhär såg jag ut i Torsdags, lite sent, men eftersom blogg.se inte ville funka så...

Jeans - Acne
Svart klänning - Gina Tricot (Födelsedagspresent)
Kofta - Lindex (Den är supermysig!)
Sjal - Paris (Fått efter mormor)
Naglarna är målade i Mavala Acapulco

I Torsdags var jag och Andie på Julias (och hennes klass) kabaré (stavning?). Det var dansarna och teatrarna på De Geer som hade satt ihop en show, och den var jättebra! De var verkligen duktiga! Creds till er alla!
Innan sprang jag och Andie in på Scorett där jag hade lagt undan ett par skor, och vi fastnade där bland massa söta skor från Tiamo. Hur som helst sprang vi därifrån, jag med ett par nya blåa tygskor (se nedan) och det var precis att vi hann i tid till föreställningen. Det fanns verkligen massor med söta skor, och dessa blåa var jättesköna och inte särskilt dyra heller! Gå in på
Scoretts hemsida och kolla vettja (Fult ord), det går inte att länka direkt då sidan använder Shockwave eller vad det heter....

    

(Jag vet, det ser lite lustigt ut kanske med vita strumpor till..jag längtar efter solbrända fötter...)

Cheers mateys

Btw, kolla in min bilddagbok...har massa härliga sommarbilder från USA där =)

Blogg.se gillar nog inte mig!

Här om dagen fick jag navigera genom hela blogg.se när det bara stod -missing string- överallt. Tur man har bra minne och vet vad som ska stå på knapparna egentligen. Här skulle det vara en bild på dagens outfit, min nya underbara kofta, och mina nya skor...men som sagt; blogg.se har något emot mig! Ni får väl nöja er med ett citat då ; )

"Jag har köpt en ny kofta!"
"Åh?"
"Ja, den är grå, och jag har den på mig nu"

Finns det något sätt att bättre beskriva det på?

Sweet sixteen

Japp, om exakt 3 timmar blir jag 16, idag vill säga. Jag är ett eftermiddagbarn. Jag har fått världens finaste sms idag:

Söt som socker och med lockigt brunt hår,
min bästa Karin idag fyller år!
Tillsammans med dig blir livet glatt,
och det slutar oftast med många glada skratt.
Kommer du ihåg förra sommaren när vi var på Bjärka,
och sprang till tältet för att ingen oss skulle märka?
Eller när vi cyklade flera mil i solens gass,
och kom hem med varsin illrosa badmadrass?
Och höstdagen då vi var laddade med choklad till max,
och våra praliner såg ut som spåren från en tax...
Långa samtal i natten med tre-timmars-prat,
eller bara du och jag framför en skärm med lite mat. ;)
Hoppas du får en toppenfödelsedag,
ett jättestort grattis till dig önskar jag! <3<3<3

Jag skrattade nästan högt (jag satt bland folk inne i klassrumet) åt vissa minnen, och måste säga att det var det finaste och roligaste sms jag någonsin fått! Tack
sweetie!

Update: Söta Andie (som går på en annan skola) kom förbi med en tårta till mig på lunchen, den var supergod och full av kärlek! Sen dess har dagen bara blivit bättre och bättre :)

För februari är en bra månad!

Näst på tur i denna underbara februari månad står min födelsedag. Japp, på onsdag, om två dagar (tror jag, jag har aldrig fattat om man ska räkna med idag, födelsedagen, eller bara de dagar som är mellan idag och födelsedagen). Hursomhelst, på onsdag den 7:e februari fyller jag 16 =)

På torsdag, den 8:e februari, ska jag troligtvis på söta Julias dansföreställning (hon går dansestet på DeGeer).

14:e februari fyller älsko Andie 17 (!!!!!) år. Och just det, sen är det ju Alla Hjärtans Dag också, men det är inte lika roligt för jag har ingen pojkvän at fira den med.. Aja, lutar åt att jag, Andie och Julia går på resten av gängets (de som går musikestet) konsert då på kvällen. Så det kan nog bli en riktit bra dag trots allt.

Vecka 8, också den i februari, är det sportlov! Wooho, jag kanske inte kommer sporta så jättemycket, men ha lov, det ska jag ha. Hoppas det kommer snö, för i så fall har Mamms lovat at vi ska åka upp till Kisa över dgen och åka slalom. Yes! Hoppas, hoppas...

Sen, den 24:e februari ska jag och syster åka till Stockholm, fick ju en resa inklusive mat dit med henne av henne (:P) i julklapp. Då ska jag leta snygga vår och sommar grejer. Mwihi, kul ska det bli...

Hmm, det var allt jag kunde komma på...men nog är det en bra månad iallafall! Jaja, nu börjar skolan om 40 minuter (japp, 14.30 =P), så jag ska borsta klart mina tänder (sitter med tandborsten i mun) och börja bege mig till skolan. Det tar bara tio minuter att gå från min systers lägenhet, där jag befinner mig nu.

Tjohoo, puss&kram :)

Nyklippt

  

Tillsvidare får ni alla nöja er med den här lilla suddiga bilden (som jag inte tänker förstora eftersom den är hemsk). Den är tagen sent på kvällen, håret är blött efter att ha duschat och jag är iförd pyjamas (därav den illrosa tröjan). Det lär komma bättre bilder framöver. Vissa säger att det inte syns att jag klippt mig, hur nu det är möjligt när jag klippt ca 1,5 dm!

Kvällens låt: Lonestar - Norah Jones

Update: Gör bilden till en pop-up igen, inser att man inte ser typ nånting när den är sådär liten...så, whatever... =)

Ojoj...

Jag har klippt mig....typ, kort!

Australiskt märke; Lover

Älskar de här bilderna från Lover the Labels sommarkollektion 2007. De känns friska och sommriga, precis som det ska vara. Åh, vad jag längtar efter sommaren!


70308-372

Liten lista....

En liten lista som jag hittade här.

Dagens frukost: Ett polarbröd med ost och ett glas mjölk. (Nyttigt eller vad? Not)...
Du har på dig: Mörkblåa Acnejeans, Svart babydollinne, Vit lös tee, randig kofta med många färger, silvrigt armband , hårspänne från Mexiko
Du fick ångest när: Jag velade över om jag skulle klippa mig eller inte
Du blir glad när: Jag inser att jag fyller år om sex dagar!
Är du kär nu: Definera kär...
Du blir arg när: Idrottsläraren berättar om ett prov två dagar innan och jag glömmer boken i skolan....
Du längtar efter: Att få en pojkvän och ha sommarlov.