Ge mig en stor kofta och ett par slitna converse så är jag din.

Taxichauffören: Men, du pluggar eller?
Jag: Ja, jag går natur andra året på kunskapssgymnasiet...
Taxichauffören: (förvånat) Jaha... Jag trodde du gick musik...
Jag: (förvånat) Jasså... hur kommer det sig?
Taxichauffören: Nej, jag tänkte på dina kläder och så...

Det lät som en komplimang när han sa det, och jag tänker ta det som en sådan. Med tanke på alla mina söta vänner som går musik så kan det ju inte va något negativt liksom. Hittade bilder på mina converse när de var precis nya för typ två år sen.



Snart är dett off till Julia för att träffa tjejerna, det blir mys, var ett tag sedan nu...Kanske lägger upp lite outfits senare. We'll see.

And you've only got yourself to blame.

Idag har jag varit i skolan i 12 ½ timme. Inte varit ute en enda gång, och sysslat med akademiska saker nästan nonstop. Jag har haft två långa kemipass, ett långt biologiprov, och långt mattepass, och därimellan har jag råpluggat. Framåt kvällskvisten spenderade jag och Ellen även två timmar i labbet. Nu är Biologin snart slut, hurra vad skönt! Bara det där MVG provet kvar, just det, det där som var så stort att det var tvunget att delas upp på två dagar för att det inte hanns med annars. Försöker förtränga det. Så alla ni (blänger på vissa) som påstår att jag går på Kunskap och har det slappt kan ju tänka om...


Currently loving: Collide - Howie Day . Hey Love - Jason Mraz . Hitten - Those Dancing Days . All you need is love - Lynden David Hall . Young Folks - Peter, Bjorn and John . Jump (For my love) - Pointer sisters .

Salig blandning , dags att sova.

Typ sämst på att uppdatera.

Har varit rätt så busy, men här kommer en uppdatering:
Pappa har kommit hem från USA. Han hade inte hittat(/fått plats med i väskan) allt som jag hade bett om, men två böcker, ett par helsvarta converse och Ritzcrackers hade han fått tag på. Dessutom överraskade han med en jättefin tischa från Levi's, den är jättefin! Och, uhm, böckerna har jag redan läst ut. Pappa brukar klaga på att det är oekonomiskt att köpa böcker till mig, jag läser ut dem för snabbt.. He has a point, I guess. (Med tanke på att jag fick dem i lördags liksom). Och just det, ett 1GB USB minne fick jag också. Nu kanske jag kan samla kraft till att  flytta alla mina bilder som ligger på fel dator.



I fredags såg jag ut såhär, typ, fast med andra skor. Var tvungen att prova mina nya converse när jag kom hem, så det är de som är på bilden.



Vit tee - H&M
Svart kort tee - Weekday
Kjol - Systers
Skärp - Second hand
Tights - Indiska
Guldarmband - Indiska

Helgen spenderades hos Jules, och det var helt galet mysigt. Vi var rätt galna också. Men det hör till :)

image563

All you need is love...

Igår såg jag på Love Actually. Det ledde till att jag fick världens julkänslor, och kvällen avslutades med att jag la mig och läste i sängen, tände ljus, åt clementin och lyssnade på julmusik! Det var länge sedan jag såg filmen sist, och jag hade nästan glömt bort hur otroligt mysig den är. En av mina favoritscener är nog den här, för vem vill inte få en sån här överraskning på sitt bröllop, haha. All you need is love. Nu vill jag att det ska bli jul!

Amerikanska svenska fiskar

Som sagt är ju pappa i USA, och har fått med sig beställningar från hela familjen. Förutom böcker och skor står på min lista bla. Swedish Fish. Ironiskt nog så är amerikanska svenska fiskarna nästan godare än de som finns i sverige. Haha. Min storasyster har beställt en iPod, då de är billigare där än här. Det skulle jag med velat, egentligen, men trots prisskillnaden så ligger det över budget just nu, morr. Och min mp3 som typ har crashat. Suck. Hursomhelst så ä det lite komiskt, pappa suckar alltid över att han måste springa runt i massa affärer åt oss när han är där. Men vadå, hade han tagit med sig mig så hade jag kunnat göra det åt honom, så han får nästan skylla sig själv. Nu ska jag plugga, cheers :)

image556

Lite kuriosa...

Såg på en film idag om genteknik. Den hette "Genetik - En gen-teknisk thriller". Den var som en blandning av en mardröm och skilda världar. Hemsk, med andra ord. Jag och Ellen satt dock och garvade och önskade att det skulle ta slut någon gång.

Lite kuriosa:
Det tar 6 minuter och 37 sekunder för mig att skala en normal klementin.

Detta räkans från att jag börjar skala tills att jag stoppar första klyftan i munnen. Ta tid på hur fort ni skalar så kommer ni inser att jag skalar sjukt långsamt. Men, man vill ju inte äta det vita, liksom. I övrigt har jag bara en kommentar; MUMS

Iförd höga hälar.


Klänning - H&M (eller ja, Hennes står det på lappen därbak)
Linne - H&M
Svart kort tee - Weekdays
Leggings - Indiska
Kofta - Hittad hemma
Skor - Skopunkten
Armband - Indiska
Röda örhängen - Monki
Sjal - Åhlens
Svart skinnväska - Old Navy

Nu har papps åkt till usa och ska vara där i två veckor. Först i San Diego, och sen en sväng till östkusten. Han har även med sig en fin liten lista på saker jag beställt hem, mest böcker. Tänkte dock maila honom och be honom köpa ett par converse, eftersom äkta kostar typ hälften så mycket där, och de jag har nu sjunger på sista versen. Systra mi har beställt en iPod. Vill med ha, men har inte råd med det även om de är billigare där. Suck.

Det är ju inte ens coolt!

Har varit dåligt med uppdateringar här, men ni kan ju få ett citat med matchande bild.

image553

"Jag är så hungrig!"
Visar honom påsen med brödsmulor som är kvar från linns macka. Kalle håller ut handen.
Jag häller över smulorna. Kalle tittar besviket ner i handflatan
 "Brödsmulor. Det är ju inte ens coolt, det är ju bara äckligt"

Atonement

Nu ska jag kolla på den här filmen. Jag brukar inte vara så blödig av mig vad gäller film (gråter snarare när jag läser böcker än när jag ser på film), men den här trailern ger mig seriös gåshud! Har velat se den ett bra tag nu, och nu har jag äntligen hittat den utan att jag behöver ladda ner den. Jag säger då det, kolla på trailern. Brr. :)



Sen är ju underbart vackra, begåvade Keira Knightley med också, inte helt fel.

image552

Fluff

image550 image551
Mitt hår var stort igår. Lite läskigt sådär... Varför har inte jag lätthanterligt förutsägbart hår för? Mitt hår kan se bra ut när det är nytvättat, sen 20 minuter senare när det har torkat (who am I kidding, aldrig att det går så snabbt, men...) ser det helt annorlunda ut. En putteliten väderförändring och det är kört. Ibland är lockarna helt platta. Ja inte så att håret plötsligt blir rakt, men lockarna är platta. Menmen. Börjar vänja mig =)



Är lite (väldigt) kär i den här kappan från H&M, men den ligger lite över budget just nu. Bläsch.

Idag har jag haft studiedag. Har pluggat och ätit i sängen iförd pyjamas, och varvat det med lite surfning och filmtittande. Åh vad jag älskar min säng, den är så varm och mjuk och mysig. Klädde på mig vid halv fem, med anledning av att jag hörde bilen köra upp på uppfarten, och mamma o pappa skulle väl knappast blivit överlyckliga om jag fortfarande satt i pyjamas då...typ.