Mini-update

Har haft ytterligare en hektisk vecka, smockfull med biologi. Hade fältstudier i Måndags, och gick säkert flera mil. Hela historien finns (som vanligt?) på bilddagboken. Orkar inte riktigt skriva så mycket, min vecka har varit ganska ointressant, sjukt mycket plugg, men jag bjuder på ett par bilder. Imorgon kommer dock en outfitbild, för då ska jag, jag ska(!) ha mina nya bruna pumps på mig (som jag blir över 1,80 i :S). Mod.



Bilder fån Andies goodbye-party grej. Vi hade pyjamasparty och supertjejjigkväll.

Hektisk vecka

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har inte direkt hunnit. Har suttit ovanligt lite vid datorn den här veckan. Vi började ju med vanliga schemat i Måndags, och det var ingen messtart inte! Har redan avslutat Block 1 i Biologin, och haft två matteföreläsningar om rotekvationer och annat spännande MaCstuff, och jobbat typ två kapitel i matte, osv. Har haft sammanlagt 11 timmar Biologi den här veckan. Fördelat på fyra dagar, då vi inte har ngt pass på måndagen. Fattar ni hur långa pass vi har eller? Samhällarna har redan fått typ två arbeten som ska lämnas in, på typ 8 sidor vardera. Alla mina kompisar pratar om hur slappt de har det, men vi börjar minsann tre (skol)dagar innan alla andra, och på full mitt-i-terminen hastighet.

Hursomhelst så kom min efterlängtade storasyster hem från sin två månader långa vistelse i Kenya i Tisdags. Vi firade med att äta grekiskt, på Athena. Mums, säger jag bara. Det är sjukt gott, och jag trodde jag skulle spricka efteråt. Hembakt grillat vitlöksbröd m tzatziki till förrätt, grillad oxfilé och klyftpotatis m tzatziki och melitzanadip till huvudrätt och fruktsallad m varm vit chokladsås till efterätt (jag och min syster delade för- och efterrätt, de var så stora). Smarrigt. Presenter hade hon med sig hem också. Jag fick två par skor (se bild), en jättefin sjal (se outfit-bilden) och ett fint stenhjärta.

Igår var jag och fikade på Fräcka Fröken (mums för Greken, men inte särskilt goda chokladbollar) och lekte i vasaparken (bokstavligt talat) med Juliorna och Emma. Mycket trevligt. Saknar dock Andie så ofantligt mycket! Nåväl, bara vadå, 50 veckor kvar? (hoppas på mindre)

Idag var det värmebölja här i stan, mätte 37 grader i solen vid ett tillfälle. Efter en snabb fika hos farmor på hennes mysiga balkong i väntan på bussen, kom jag äntligen hem. Hela dagen hade jag längtat efter att åka ut med båten och bada och ligga på en klippa. Men, ingen vill följa med, suck! Så jag åker själv. Lite läsning, mp3 och en kartong vindruvor, det blev mysigt ändå, även om det var krångligare och lägga till med båten när ingen hoppade i land åt en. Imorgon ska jag och min storebror och storasyster dock ut med båten över hela dagen, med matsäck och så. Blir mysigt.

För mer bilder till allt jag babblat om, se
bilddagboken.

Nu har jag svammlat igenom min ointressanta vecka, hur har ni haft det med skolstart och allt??


Skor, torsdags outfit: Jeans; Cheap Monday, Skor; Kenya, Sjal, Kenya, Linne; H&M, Ziptröja; gammal Gina Tricot, Väska; Old Navy

Update

Hade en riktigt dålig dag igår. Sista dagen på sommarlovet, vädret var uselt, andie är borta, och jag var sjuk. (är det fortfarande förresten). Det som förgyllde min dag var att gratisnumret av Modette kom, det numret jag fått av Jules. Tack, det gjorde min dag lite bättre :) Sen följde jag med mamma in till stan en sväng, hyrde filmer och köpte tilltugg. Sen gick jag och lade mig relativt tidigt.

Pappa ska troligtvis åka till San Diego med jobbet i höst. Illa synd att jag inte får följa med, då skulle jag ju kunna hälsa på Andie. Känns konstigt att han kommer vara så nära, men inte jag...

Rätt trevligt med skolan idag, dock. Inte alls så jobbigt som jag tänkt mig. Har ett rätt så bra schema, med massa sovmorgonar, men jag slutar sent (Egentligen inte så bra eftersom jag är beronde av buss för att komma in till stan då, och de går väldigt dåligt). Menmen. Trevligt att träffa Ellen igen, även om det inte är jättelämpligt att sitta och garva konstant när rektorn står och har information etc ,1 meter bort. (vi lyckades hamna längst fram...)Tror hon är den roligaste människan jag känner. På Tisdag kommer min syster hem från Kenya, där hon varit nu i 2 månader. Längtar dit, saknar henne jättemycket.

Nu ska jag snörvla mig iväg och ta nässpray, cheers.

                                              

Bild ett, gårdagens outfit: Rutig klänning, Indiska, tights, Indiska, Skor, Dinsko, Skinnväska, Old Navy (usa förra året), sjal, Åhlens, Svart kofta, fått av mamma....
Bild två: Modette
Bild tre, första skoldagen: Jeans, TIger of Sweden, Body, Weekday, Kort svart tee; Cheap Monday, Väska, Old Navy, Rött skärp, second hand, Halsband, KyssJohanna. Ej på bild: Svart sjal som...tröja typ, glajjor, Second Hand, Silverarmband; Indiska och samma skor som igår...

And so it is.

- Al Green - How to mend a broken heart
- Amos Lee - Colors
- Damien Rice - Cannonball
- Coldplay - Fix You
- Gavin DeGraw - We belong together
- Amy and the bullets - Rain
- Counting Crowes - Long December
- Ben Folds Five - Brick

Lyssnar på massa gamla låtar idag. Anyone feel my mood? Tiptop...really.

Hemma igen

Haft det mycket trevligt på Frizon, bilder finns på bilddagboken, orkar inte ladda upp dem här också...Dock har jag fyndet lite grejer på den second hand affär som fanns på området; ett skärp, ett hårspänne, en träskål och coola solisar (som man kan fälla ihop..typ,. påminner myscket om dessa tycker jag...). Detta blir ett hyperkort inlägg, för nu måste jag återgå till att planera Annas stora hemliga eh....sak....som sker imorgon. Mer tänker jag inte avslöja, för hon kanske läser här. Anledningen är att hon flyttar till Newport Beach, California på obestämd tid med sin familj den 16:e Augusti. SÅ SNART! Just nu kämpar jag för att inte bryta ihop. Det går sådär, så nu ska jag fokusera på lite roligare grejer ett tag.




Cheers

Off again.

Mitt rum började likna en soptipp, resultatet av att ständigt packa, packa upp, packa, osv. Så jag tog mig i kragen och städade. Nu är det mysigt igen, skönt. Här kommer lite bilder på köpen som beskrevs i förra inlägget. Dock inget på sjalen eftersom den är nedpackad...


 
Nu bär det av till Frizon. Äntligen. Fast sen är det snart skoldags igen. Känns lite jobbigt...men det blir nog bra. Väskan är hursomhelst klar, och jag är fortfarande sämst på att packa. Nu ska jag ladda upp massa bilder i bilddagboken, lägga nya låtar på mp3n, och sedan sova, typ. Ha det bra, vi syns på söndag!

Lyssnar på: Eskimo Joe och Tunng, för mig tidigare okända artister, men som är rätt bra.

Fynd och packning

Igår var jag på stan med Chip, efter att tillsammans med Julia sovit över hos henne. Julia var dock tvungen att jobba, så hon följde inte med på stan. Vi flummade extremt mycket mer än vanligt kan jag säga. Hursomhelst, på stan fyndade jag ett par rutiga gubbyxor (H&M) för 149:-, orginal priset var 298:-, ett par pumps för 99:- på skopunkten (ursprungligen 249:-) och en stor, stor svart übermysig sjal på Åhlens för orginalpriset 149:-.

Bilder kommer när jag kommer hem igen, typ söndag kväll, för nu ska jag vara ledare på ett barnläger, och åker om cirka en timme. Jag avskyr att packa. Verkligen... jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ta med mig, så jag har i princip alltid störst och tyngst väska. Den här gången är den nog inte störst, men lätt att den r tyngst. Höll på o inte få igen den :D

Puss