Packa dubbelt upp.

Efter mycket ångest slutade det igår med en väldigt enkel outfit. Ett svart linne, Old Navy USA, Stuprör, JC, Converse, Två armband, och en röd ziphood (som jag tog av mig vid kortet). Självklart min underbara väska också.

Nu, eftersom jag går på Kunskapsgymnasiet, så ska jag iväg till Gamleby en vecka. Tydligen så ska vi vara där samtidigt som Göteborgarna, och ha estetisk verksamhet i en hel vecka. Nu känner jag mig väldigt laddad, och vet precis vad jag ska "skapa".... Det finns datorer tillgängliga, men jag lovar inte att det blir någon bloggning. Vi åker måndag 8.00, och kommer hem på fredag 14.30.

Sen, samma fredag klockan 16.00 drar vi vidare (vi som i gänget i kyrkan) upp till
Nordic 06 i Stockholm! Hurra, det ska bli så kul. Det blir två dygn av intensiv undervisning, grymma konsertter och mycket mingel. Kanske att jag och Linn kan klämma in lite shopping också, det vore ju great!

Nåväl, eftersom jag ska upp tidigt imorgon så borde jag gå och rensa bort alla kläder som ligger utspridda på min säng. Jag började med ett misslyckad försök att packa mina två väskor (en till Gamleby och en till nordic), men det slutade med att det vart kläder och väskor och sånt överallt, och jag tröttnade mitt i. Jag ska ta mig i kragen.

Ciao, Cary

Hjälp!

Imorgon är det skolkort, och jag vet INTE alls vad jag ska ha på mig!

Utmaning.

Du ska visa dina top-tre favoriter i ditt rum. Det kan vara allt från en möbel till en liten onödig, men ack så älskvärd pryl.
Här följer mina tre favoriter, utan inbördes ordning:

70308-188

Min "Walk-in closet". Den är större och mycket mindre stökig än vad den ser ut att vara på bilden. Översållad med kläder och väskor. Till vänster är min spegel, allt smink och typ alla mina accessoarer.
70308-187

Min säng hörna. Med liten fördjupning in i vägen, två bjälkar och massa härliga kuddar blir det jättemysigt.

70308-186

Och slutligen, min kakelugn. Den är vit och elegant, och alldeles perfekt för myskänslan sen när höst och vinterrusket börjar komma på allvar.

Det var tre. Nu utmanar jag
Prick, Mimo, Andie, Sigrid, Emma och Bohemica att göra samma sak. Häng på ni andra också, och släng in en kommentar med en länk när ni är klara. Lycka till! Ciao

Utmanad

En alfabetisk lista på saker som gör mig lycklig. Utmanad av Prick. Okej, låt se....

Annorlundahet, att förstå att vi alla är unika
Bloggning
Citronjuice på annars tråkiga sallader
David, min kusin som hjälper mig med allt tekniskt
Engelska; kan bero på att jag bott i USA, men det är favoritämnet i skolan
Fikapauser
Gud.
Hemma
Internet
Jules, min underbara vän som alltid finns där
Kakelugnen i mitt rum, och så mitt namn; Karin förstås
Läsning, inget går upp emot en god bok en ruskig öhstdag
Musik och att måla. Kan inte välja. Mjölk gör mig också glad :/
Natten. Mörkt, tindrande stjärnor. Allt blir mycket mer spännande på natten.
Ostbågar, mer specifikt; cheez crunchers
Pappa
Qramar?
Resor
Switchfoot
Tak som är platta och går att vara på
U.S.A.
Veronica Mars
We belong together - Gavin DeGraw
Xylofon? Nej, men ínstrument
Ylle
Zoo
Åskväder, om man är inne
Ärvda skatter
Öppna landskap. Eller en härlig skogsprommenad...

Sådär. Nu utmanar jag Chip och Andie att göra samma sak.

Flashback

Nu när höste börjar krypa på, regnet börjar falla och rusket sänker sig, då drömmer man sig tillbaka till de där lata sommardagarna, de vid stranden, de i New York, de i... ja ni förstår vad jag menar.

I Eng. A håller vi på med massor om att vara utbytesstudent. Inte särskilt svårt, men det bäddar för en del nostalgi när man ska skriva om hur det är att bo där.

70308-185

Bild ifrån området där vi bodde, när vi bodde i USA70308-170
Jag vid Times Square i sommras


70308-161

Ute med Torbens båt på Deep Creek Lake, USA.. Det var över 40 grader i luften.


Åh, sommar. Jag längtar redan till nästa. Vad är dina bästa sommarminnen?

ciao for now
/cary

Tjejkväll

70308-183
Emma och Linn

I lördags sov jag, Emma och Linn över hemma hos min storasyster Elin, som är 22. Vad vore en tjejväll utan massa godis, tjejiga filmer (med väldigt förutsägbara slut, dock) och ansiktsmasker? Emma och Linn körde på blåa lerinpackningar, och jag o elin på genomskinliga peel-of masker. Själv ser jag inte klok ut på den enda bild som finns, så den får begravas djup inne i minnet på hårddisken, inte här.

Vänner och väldigt mycket hål

70308-181

Idag blev det Vitt ribbat linne, H&M, Turkost linne, Bikbok, Svart tröja, H&M, Stuprör, JC, Converse, Nilssons, Basker, Hittat i källaren, Guldhalsband, Farmor och slutligen min älskade
skinnväska


70308-182
Iförd basker


Min storebror lånar hem en säsong, en vecka  i taget  av Vänner, från sin flickvän. Hon tyckte han borde allmänbildas lite, och jag som inte har femman (Usch, jag vet) slukar gladeligen avsnitt efter avsnitt. Just nu är jag på säsong tre, avsnitt 16. Det är mycket roande.

Idag hade jag ett väldigt tråkigt schema,  jag hade en kvarts handledningssamtal med min mentor, 9.45-10.00, sen var engelskan inställd, och det enda jag hade var sen basgrupp 13.00-13.30. Soft dag, men hade hellre legat hemma o degat med att titta på vänner.

Ciao

Som hittat

70308-178
Okej, det är en otäckt konstig min jag har på bilden, men jag hade bråttom, och kunde inte ta hur många som helst. Så, den får duga. I förrgår sov jag under bar himmel uppe på ett tak, men det i sig är en historia. Nu är jag på väg till ännu en tjejkväll med några kompisar, och jag är iförd 
Grå klänning, H&M,
Svarta leggings, Vila,
Vita skor, Vagabond,
Stor prickig blus med rosett i halsen, Hittad i farmors garderob.
Väska, Ärvd av mormor


På armen:
 
70308-180

Guldhalsband virat om handleden, Farmor
Turkosa Stenar, Indiska
Turkost och grönt, Indiska
Turkosa pärlor, Hittat i Garderoben

70308-179
Och det är min drömväska! Nej, bilden gör den verkligen inte rättvisa. I äkta skinn, köpt i Italien för många år sen; nu hittade jag den  i morfars källare. Han hade köpt den till mormor, och gav den nu till mig. Den är mjuk, lätt att bära, och väldigt snygg!

Ny design

Hmm, känner mig inte hundra på designen... Kanske gör om lite mer innan det är helt klart.

Nu har jag fått ytterligare en ljuvlig väska av morfar, och så fort jag hittar digitalkameran så ska jag lägga upp bilder på dem.

cary fall ♥

Hej ho och välkomna till en ny säsong av bloggen. Jag vet, jag vet. Jag sa att jag skulle lägga ner bloggen. Men nu när jag kommit igång med studierna och gymnasiet, känner jag att jag har tid åt bloggen utan att den tar tid från viktigare saker. Ibland drabbas man av lite, åh det här ska jag skriva i bloggen, och det kan ju vara trevligt att ventilera sina tankar någonstanns.

Lägg märke till att man nu gratis kan byta design på bloggen. Snart ska här ske något drastiskt, snart.