Hej vänner

Jag kände att den här bloggen sakta men säkert började dö ut, och jag var lite trött på den. Jag skapade en ny blogg, som jag tänker ska vara lite mer välordnad och väluppdaterad. Ni är mer än välkomna att följa med dit, till http://caryw.blogg.se.

Tack alla ni som läst och kommenterat i den här bloggen :]

Världens sämsta kondition

Igår var jag mfl. hos Natte som fyllde arton. Mycket trevligt. Vi hade tänkt gå dit, men sen kom spårvagnen så sjukt lämpligt. Båda. Så vi börjar springa till hållplatsen. Hann i tid också.

(På spårvagnen, alla flåsar jättemycket)
Jag: Men seriöst liksom, hur långt sprang vi? Ett kvarter?
Jonatan: Ja, max typ 100 meter ....
(alla fortsätter flåsa)
Linn: Gemensamt projekt att börja träna i vår eller?

Höhö. Kom hem halv ett nån gång igår idag. Sov sent imorse och har degat hela dagen typ. Trevligt, ja.

Antikrundan

Inflikning bara, dagens roligaste dialog. Runt 19.30 skulle Per gå ifrån matten för att ta bussen hem, och han ställer sig och börjar plocka ihop sina grejer:

Claes: (vår lärare, som är bästa matteläraren ever btw) Hinner du hem till antikrundan nu? [ler lite]
[Jag börjar nästan fnissa, för jag tror att han skojar med Per]
Per: [med genuin besvikelse/ilska]: Neeej! [slår sig i pannan] Jag missar första halvtimmen!

Sen pratade de om det en stund, Per kommenterar lyckligt något om att de ska sända dubbla program nån gång framöver, och de pratar lite om andra program de följer.Typ Vetenskapens Värld och lite så.. :D

Good night sweethearts

Vilken dag det har varit. Den har varit alldeles vanlig och ointressant men ändå så bra. Det började med Kemi B och Matte D nonstop från 8 till halv 12, men sedan slutade jag. Dock skulle det vara öppet hus på kvällen, så jag åkte nte hem utan till farmor istället. Väl där satt jag och kollade på tv en stund, förberede en labb och somnade sedan på farmors säng. Söta farmor skjutsade mig till och med till skolan sen till klockan 16, där jag slog ihjäl lite tid framför datorn en stund.

Av någon anledning ville lärarna ha mig på olika håll; Claes i matten och Micke övertalade mig att vara i kemin och labba lite också. Sen innan gick jag och Mika runt på skolan och städade, sköt in stolar och Mika som är lite pedantisk rättade till alla tangentbord också >.< Vid kvart i fem var det dags för kunskapspizzan, en panpizza-bit som serveras inför sådana här tillställningar för alla som hjälper till. 17.30 var jag och Anna i labbet och lekte lite med Zink och saltsyra. Haha. Eller, lekte, labben var sådan. Eftersom zink är vätgasutdrivande pös det massor. Höhö.

Sen efter det gick jag ner i cafeterian och åt en pepparkaka, nån skumgodis och drack saft. Trevligt. Sen satte jag mig och var ineffektiv på matten; gjorde 2 och ½ tal ungefär. Jag satt mest road och tittade på 'elevambassadörerna' som gick runt med nior och föräldrar och hade guidad tur, samt på mina andra klasskompisar som inte låg i fas med matten utan stressade för o hinna ikapp.

Efter det gick jag och Mika mot resecentrum, och fick sällskap av Markus, Henrik och Fredrik. På Skvallertorget konstaterade jag och Mika att vi aldrig klättrat upp på statyn som står där (som att man borde ha gjort det....?), så vi besteg trappan upp mot guldkalven i toppen. Efter det skulle le boys egentligen svängt av för att komma hem till sig, men de följde oss till resecentrum istället. Such gentlemen.

Nu ska jag läggamig i sängen och kolla på en film som jag just lagt över på min iPod, mys blir det.
Puss&Kram på er som läser, om det nu är någon kvar efter de senaste månadernas dåliga bloggning >.<
Haha

California here we come, right back where we started from.

Hum-ta-dum-dum
Massor att göra, och jag tror jag håller på att bli sjuk, men det gör inget för jag är glad ändå :D


Jag ska nämligen till Californien och bo hos Anna i två månader. Squee. 14 April blir det farväl till smältande snö och stress, och hello till ett kärt återseende och skolgång som jag för typ första gången i mitt liv kanske kan försöka att inte ta så seriöst. Haha. Det lär bli helt sjukt mycket plugg innan och efter, och en kurs avslutas på distans, men det är ju helt klart värt det! Jag har inte träffat Anna på säkert
ett halvår nu, och det är lite jobbigt. Men nu, nu är biljetterna bokade, och 14 April lämnar jag Arlanda och flyger till Los Angeles via New York. Kommer hem igen den 11 juni. Tjohoo. Newport Beach, OC, CA, USA. Jepp, så är det.
image607

Lägesrapport

Idag åkte pappa till Miami på någon slags businesstrip, och när han kommer hem ska han iväg på kurs i typ 8 dagar.
Skolan började, och det är massor att göra, men, schemat är iallafall humant den här perioden. Skönt.
Jag är trött och har huvudvärk, borde börja plugga men orkar inte ta tag i det. Och terminen har ändå bara börjat. Suck. Det positiva är, att trots sjuukt mycket plugg så blir den här terminen bara cirka 3 månader lång för min del, wonderful.
 Och om exakt en månad fyller jag 17.
Och på sportlovet ska vi till fjällen. Mys.

Lovsuppdatering

Jul har varit underbart, Nyår likaså. Alla dagarna imellan har varit lika härliga. Har fått den efterlängtade iPod nanon, som jag älskar, haha. Min gamla mp3 på 512 Mb (!) hade havererat totalt, så det var verkligen behövligt. Bilder från nyår kommer senare, de ligger på den andra datorn.


Här kommer en slapp outfit från i Torsdags dock.

image603


Snön har äntligen fallit, och igår (Fredag) kom det hem ett glatt gäng till mig för lite VM i pulkaåkning och korning av fulaste mössan. Föredelen med att bo på landet. Alex vann fulaste mössan, och Sara vann VM:et som aldrig riktigt hölls. Nån gång efter vi kommit ner kläckte hon mest ur sig att hon hade vunnit. Okej, sa vi. Sara var för övrigt klädd i sina röda och vita täcklläder, vilket gav upphov till förvirring:

Sara: Okej, Karin, alla ska ha ett varsitt land, gissa vilket jag är? [håller ut armarna för att visa upp sin dress]
Jag: Öhm...Danmark?
Jonatan: Haha, jag gissade på Polen
Sara:[ser förolämpad ut] Kanada är jag ju!
Senare kom vi även fram till att hon kunde vara Schweiz också...

Kvällen avslutades med varm choklad & grädde, mackor, choklad och en omgång Rappa Kalja. Mucho trevligt. :)

image604