Höstlovsmys

Det blev ett mysigt dygn med mat, film, gott sällskap, dans, mycket skratt, Sex and the City, Pannkaksbrunch och tjejsnack. Precis som det ska vara.

image567

Jag har ingen aning om varför det alltid kretsar kring mat när vi ska träffas, eller varför det tar så lång tid för oss att handla... Jules föreslog
Strimmlad Surkål och Plommon Mos (Vadå särskrivning?), men blev snabbt nedröstad. Istället blev jag och Jules (gjorde oss till) ansvariga för godiset, vilket kanske inte var den bästa planen. Vi återvände dock nöjda med 800g lösviktsgodis. Man ska väl inte snåla heller...

image568 image569

Middagen slutade ovanligt enkelt, efter matlagning, musik och helt otroligt vacker dans (till bland annat Young Folks med Peter Bjorn och John), med wok och nudlar. Helt sjukt mysigt var det dock, trots sin enkelhet.

image570 image571

Självklart blev det även efterrätt, färsk frukt och chokladfondue. Riktigt gott. Av någon konstig anledning gör vi alltid bort oss när vi ska göra choklad fondue, för trots att vi gjort det så många gånger är det aldrig någon som kommer ihåg hur man ska göra, men den här gången lyckades vi faktiskt återgälda skadan vi ställde till med.
Sen på morgonen blev det Paul Potts i stereon, Amerikanska pannkakor, juice och Sex and the City. Kan dagen börja bättre?

För mer bilder kan ni ju titta in hos solig.bilddagboken.se den 30 Oktober.

Lev väl.


Kommentarer
Postat av: Julia

Alltså, jag är lite besviken på att vi inte köpte strimlad surkål och plommon mos! Det är ju underbart gott! Mums! :D
Puss!

Postat av: Cary

Ehm. Visst. Men vi ägde ju på godis, right? :D

2007-11-06 @ 23:18:23
URL: http://lovelii.blogg.se
Postat av: Julia K

love ya all...and SATC;D

2007-11-21 @ 13:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback